Tiedostonjakopalvelu - Funet FileSender

Filesender –palvelun avulla voi toimittaa isojakin liitetiedostoja. Käytännössä isokokoinen liitetiedosto toimitetaan Funetin palvelimelle ja kohdehenkilölle toimitetaan sähköpostiviestinä tieto mistä tiedoston voi ladata ja kuinka kauan lataus on mahdollista. Palvelu on Suomen korkeakoulujen ja tutkimuksen tietoverkko Funetin ylläpitämä palvelu.

Lyhyesti

1. Mene osoitteeseen https://filesender.funet.fi/
  2. Paina Haka-kirjautumispainiketta ja valitse avautuvasta listasta TAMK University of Applied Sciences.
  3. Kirjaa tiedot mitä toimitetaan ja kenelle.