Osa ohjelmista on kaikkien käytettävissä ja osa on sidottu opintoihin. Kurssien opettajat antavat tarkempia tietoja ohjelmista, joita voidaan asentaa omalle tietokoneelle.

Jos listalta puuttuu ohjelmia tai linkki ei toimi, niin ilmoita siitä  helpdesk@tamk.fi

Päätoimisella henkilökunnalla on mahdollisuus ladata ja asentaa Microsoft Office -ohjelmisto omalle laitteelle maksutta. Lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus tilata joitain Microsoftin tuotteita henkilökuntahintaan.

Kaikille yhteiset / TAMK’s basic software

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Talotekniikan opetuksessa opintotodistukset toimitetaan keskitetysti, muuten joutuu toimittamaan itse.
Matlab R2018a
opiskelijat: täytä e-lomake/student: fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23237/lomake.html  / henkilökunta: ota yhteyttä/staff: contact, helpdesk@tamk.fi
Kirjaudutaan TAMKin käyttäjätunnuksella / Login with TAMK account

Henkilöstöpalvelut / HR Services

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information

Hyvinvointi- ja sosiaalipalvelut / School of Wellbeing and Social Services

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
Kirjaudutaan TAMKin käyttäjätunnuksella / Login with TAMK account
Ris
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer

Kehittäminen, laatu ja toiminnanohjaus / Development, Quality and Resource Planning

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information

Korkeakoulupalvelut / Higher Education Services

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information

Liiketoiminta ja palvelut / School of Business and Services

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Aromi
Osoite: https://aromi.cgisaas.fi/Aromi/fi-FI/TAMK/_/Default.aspx / Address: https://aromi.cgisaas.fi/Aromi/fi-FI/TAMK/_/Default.aspx
Fennoa
Selainkäyttöinen / www.fennoa.com

Rakentaminen ja teknologia / School of Construction and Electrical Engineering

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Talotekniikan opetuksessa opintotodistukset toimitetaan keskitetysti.

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Tixel 10
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\Tixel) / TAMK’s local network Drive
Tocoman Aikataulu 3.2
IT-tuesta saatavilla lisenssikoodi / License code is available from Helpdesk

Taide, musiikki ja media / School of Art, Music and Media

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
30 päivän trial-versio / Free trial 30 days
Opiskelijat/opettajat Yhden vuoden ilmainen lisenssi / Students & Teachers You are entitled to a free personal license, valid one year (renewable), for use at home or on a personal machine.
vaatimuksena Adobe After Effects / requires Adobe After Effects
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
vaatimuksena Adobe InDesign / requires Adobe InDesign
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

30 päivän kokeiluversio / 30-day trial
30 päivän kokeiluversio / 30-day trial

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
45 pv kokeiluversio / 45 day trial version

Talous- ja kiinteistöpalvelut / Finance, Accounting and Facility Management Services

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information

Teollisuusteknologia / School of Industrial Engineering

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
ArcGIS 10.6
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\ArcGIS) / TAMK’s local network Drive
ArcGIS Pro 2.1
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\ArcGIS) / TAMK’s local network Drive
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address

Ilmainen 6kk opiskelija versio saatavilla / Free 6-Month Evaluation of LabVIEW Student Edition for at-home learning
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Puuvirta
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\Puuvirta) / TAMK’s local network Drive

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Terveyspalvelut / School of Health Care

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
IBM SPSS Statistics 25
täytä e-lomake/fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/26541/lomake.html