Osa ohjelmista on kaikkien käytettävissä ja osa on sidottu opintoihin. Kurssien opettajat antavat tarkempia tietoja ohjelmista, joita voidaan asentaa omalle tietokoneelle.

Jos listalta puuttuu ohjelmia tai linkki ei toimi, niin ilmoita siitä  helpdesk@tamk.fi

Päätoimisella henkilökunnalla on mahdollisuus ladata ja asentaa Microsoft Office -ohjelmisto omalle laitteelle maksutta. Lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus tilata joitain Microsoftin tuotteita henkilökuntahintaan.

Fysiikka / Physics

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information

Ilmainen 6kk opiskelija versio saatavilla / Free 6-Month Evaluation of LabVIEW Student Edition for at-home learning

ICT

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
IBM SPSS Statistics 25
täytä e-lomake/fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/26541/lomake.html
Matlab R2018a
opiskelijat: täytä e-lomake/student: fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23237/lomake.html  / henkilökunta: ota yhteyttä/staff: contact, helpdesk@tamk.fi

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Liiketalous, palvelut ja yrittäjyys / School of Business and Services

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
IBM SPSS Statistics 25
täytä e-lomake/fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/26541/lomake.html

Rakentaminen ja teknologia / School of Construction and Electrical Engineering

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Ilmainen 6kk opiskelija versio saatavilla / Free 6-Month Evaluation of LabVIEW Student Edition for at-home learning
Talotekniikan opetuksessa opintotodistukset toimitetaan keskitetysti, muuten joutuu toimittamaan itse.
Matlab R2018a
opiskelijat: täytä e-lomake/student: fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23237/lomake.html  / henkilökunta: ota yhteyttä/staff: contact, helpdesk@tamk.fi

Sosiaali- ja terveysala / School of Health Care

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
IBM SPSS Statistics 25
täytä e-lomake/fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/26541/lomake.html
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
Ris
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
Kirjaudutaan TAMKin käyttäjätunnuksella / Login with TAMK account

Taide, musiikki ja media / School of Art, Music and Media

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Opiskelijat/opettajat Yhden vuoden ilmainen lisenssi / Students & Teachers You are entitled to a free personal license, valid one year (renewable), for use at home or on a personal machine.
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
vaatimuksena Adobe InDesign / requires Adobe InDesign
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Tekniikka / Technology

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address

Teollisuusteknologia / School of Industrial Engineering

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
ArcGIS 10.6
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\ArcGIS) / TAMK’s local network Drive
ArcGIS Pro 2.1
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\ArcGIS) / TAMK’s local network Drive
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Matlab R2018a
opiskelijat: täytä e-lomake/student: fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23237/lomake.html  / henkilökunta: ota yhteyttä/staff: contact, helpdesk@tamk.fi

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Muu / Other