Mobiilisovellus Tuudo

Tuudo on korkeakouluopiskelijoille suunnattu mobiilisovellus, jonka avulla pääset käsiksi PAKKI-palvelun tietoihin. Näet mm. oman lukujärjestyksesi ja opintosuorituksesi. Lisäksi voit hakea toteutuksia nimen tai tunnuksen perusteella.

Tuudosta löydät myös pääkampuksen kartan, ruokalistat, joukkoliikennehaun sekä kampuksen keskeisimmät palvelut. Sovellusta käytetään myös tiedottamiseen opiskelujen kannalta keskeisimmistä asioista. Intranetin tiedotuspalsta säilyy kuitenkin edelleen ensisijaisena tiedotuskanavana.

Käy lataamassa sovellus ja kirjaudu sisään TAMK-tunnuksillasi. Tuudo on saatavilla Android-puhelimiin (esim. Samsung, Huawei, LG ja HTC) ja Applen iPhone-puhelimiin. Windows-puhelimiin (esim. Microsoft ja vanhat Nokialaiset) Tuudoa ei voi ladata.