Verkkokansiot

Omat tiedostot

Opiskelijoilla ja henkilökunnalla on käytettävissä OneDrive for Business tallennustila, jossa omat tiedostot on aina saatavilla paikasta ja ajasta riippumatta.

TAMKin opiskelijoilla ja henkilökuntaan kuuluvilla on käytössään henkilökohtainen kotihakemisto. Jokaisella on myös mahdollisuus luoda oma kotisivu.

Huomioi

Opiskelijoiden paikalliselle Windows työasemalle tallentamat tiedostot poistetaan, kun käyttäjä kirjautuu ulos koneelta.

Opetusmateriaalin jakaminen

Opettajat voivat tallentaa, jakaa ja ylläpitää opetusmateriaaliaan Office 365 Teaching Material -sivustolla. Palvelun osoite on: teaching.tamk.fi

Yhteiskäyttöiset tallennustilat

Opiskelijoiden ja opetushenkilöstön kannattaa tutustua Office 365 Groups -palveluun, joka korvaa X-aseman projects-jaon kansiot soveltuvin osin.

Kaikki projektikansiot löytyvät TAMKin tietokoneiden X-levyltä. Projektikansiot on jaoteltu käyttäjäryhmän mukaan: osa kansioista on sekä opiskelijoiden että henkilökunnan yhteiskäytössä ja osa vain henkilökunnan käytössä.
  • Opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteisten projektikansiot   \\tamk\files\projects\<kansion nimi>
  • Vain henkilökunnan käytössä olevat projektikansiot    \\tamk\files\staffprojects\<kansion nimi>
  • Mediapoliksen AV-projektikansiot   \\tamk\files\mediaprojects\<kansion nimi>