Tunnusvalikoima ja uuden tunnuksen tilaaminen

Opiskelijoille ja henkilökunnalle tehdään käyttäjätunnus TAMKin tietojärjestelmään. Vieraileville luennoitsijoille tai pelkästään verkkokursseille osallistuville tehdään oikeuksiltaan rajoitetumpia tunnuksia.

Uudet tunnukset opiskelijoille luodaan ja ylläpidetään Perusrekisterin ja henkilökunnalle HR-tietojen tietojen perusteella.

Tavallinen käyttäjätunnus | Väliaikainen tunnus | Väliaikainen wlan-tunnus | Tabula-tunnus

Tavallinen käyttäjätunnus

• opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön
  • TAMKin työasemien käyttöoikeus
  • käyttäjälle oma sähköpostiosoite ja kotihakemisto
  • käyttöoikeus Peppiin/Pakkiin
  • käyttöoikeus intraan ja Tabulaan (Moodleen)
  • mahdollisuus Citrix -etäyhteyden käyttöön
  • opiskelijatunnus suljetaan automaattisesti 7 vrk kuluttua Perusrekisterin läsnäolomerkinnän päättymisestä
  • henkilökuntatunnus suljetaan työsuhteen päättymispäivänä

Väliaikainen tunnus

• vierailevien luennoitsijoiden käyttöön
  • TAMKin työasemien käyttöoikeus
  • käyttäjä saa sähköpostilaatikon ja kotihakemiston, jotka tyhjenevät automaattisesti voimassaolon päättyessä
  • käyttöoikeus intraan
  • voimassa enintään 10 päivää
  • tunnukset luodaan TAMKin henkilökuntaan kuuluvan pyynnöstä, tilaukset osoitteella helpdesk@tamk.fi:
    • TAMK-vastuuhenkilön nimi
    • vierailijan nimi
    • voimassaoloaika (max. 10 päivää)

Väliaikainen wlan-tunnus

• voimassa enintään 10 päivää
  • langattoman vierailijaverkon käyttöoikeus
  • tunnukset luodaan TAMKin henkilökuntaan kuuluvan pyynnöstä, tilaukset osoitteella helpdesk@tamk.fi:
    • TAMK-vastuuhenkilön nimi
    • vierailijan nimi
    • voimassaoloaika (max. 10 päivää)

Käyttäjätunnukset Tabulaan muiden korkeakoulujen opiskelijoille ja opettajille

Suomalaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja opettajille, jotka opiskelevat TAMKin Tabula-opintojaksoilla, ei tarvitse tilata TAMK-käyttäjätunnuksia.TAMKin Tabula-ympäristö on liitetty HAKA-luottamusverkostoon. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että luottamusverkostoon kuuluvat korkeakoulujen käyttäjät voivat kirjautua TAMKin Tabulaan oman organisaationsa tunnuksilla Tabulan sisäänkirjautumissivun kohdasta HAKA-login.