Uuden salasanan tulee täyttää seuraavat ehdot:

• Salasanassa huomioidaan isot ja pienet kirjaimet
  • Pitää sisältää vähintään 1 pientä kirjainta
  • Pitää sisältää vähintään 1 isoa kirjainta
  • Pituuden pitää olla vähintään 10 merkkiä
  • Pitää sisältää vähintään 1 numeroa
  • Ensimmäinen merkki ei saa olla numero
  • Ei saa sisältää erikoismerkkejä
  • Ei saa sisältää osaa nimestäsi tai käyttäjätunnuksestasi
  • Ei saa sisältää yleisiä sanoja eikä kirjainyhdistelmiä

Erikoismerkit salasanassa voivat aiheuttaa sen, että et enää pääse kirjautumaan joihinkin TAMKin palveluihin. Mikäli niin käy salasanan vaihdon jälkeen, yritä ensin vaihtaa salasana itse uuteen.

Älä käytä samaa salasanaa ammattikorkeakoulun järjestelmissä ja muiden palvelun tarjoajien sivustoilla. Sama salasana eri palveluissa heikentää tietoturvaa.