Sähköpostitilin poistaminen ja lisääminen mobiililaitteeseen

Windows-puhelimet ja tabletit

Tilin poistaminen ja uudelleenluominen:

1. Valitse laitteen valikosta Asetukset.
  2. Valitse tämän jälkeen Sähköposti + tilit.
  3. Pidä Tamk-nimistä tilin nimeä pohjassa ja valitse poista.
  4. Vahvista tilin poisto.
  5. Valitse Lisää tili ja tämän jälkeen Exchange-vaihtoehto.
  6. Syötä TAMKin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  7. Valitse Valmis.
  8. Odota hetki - uuden postilaatikon tietojen päivitys kestää muutaman minuutin.

Android-puhelimet ja tabletit

Tilin poistaminen ja uudelleenluominen:

1. Valitse laitteen valikosta Asetukset.
  2. Valitse Tilit-kohdasta Microsoft Exchange Activesync.
  3. Valitse Tamk-tilisi (sähköpostiosoite@tamk.fi).
  4. Valitse oikeasta ylänurkasta kolme pystypistettä -kuvake.
  5. Valitse Poista tili.
  6. Vahvista tilin poisto valitsemalla Poista tili.
  7. Valitse Tilit-kohdasta Lisää tili.
  8. Valitse Microsoft Exchange activesync.
  9. Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Seuraava.
  10. Kun tulee ilmoitus Suojausvaroituksesta, valitse Peruuta.
  11. Valitse puhelinmallista riippuen tarvittaessa manuaaliset asetukset. Syötä sähköpostiosoite- ja käyttäjänimi-kenttiin TAMKin sähköpostiosoitteesi sekä toimialue-kenttään tamk. Joissakin puhelinmalleissa on yhteinen toimialue\käyttäjänimi-kenttä, siihen syötetään TAMKin sähköpostiosoite. Joissakin puhelinmalleissa pitää sähköpostiosoitteen eteen lisätä \ -merkki. Kirjoita Exchange-palvelin-kenttään outlook.office365.com ja salaukseksi SSL/TLS (hyväksy kaikki varmenteet), portti 443, valitse tämän jälkeen Seuraava.
  12. Hyväksy Etäsuojauksen hallinta valitsemalla OK.
  13. Valitse haluamasi postien ja kalenterin synkronointiväli ja paina Seuraava.
  14. Aktivoi laitteen järjestelmänvalvoja valitsemalla oikeasta alareunasta Aktivoi.
  15. Hyväksy tilin nimi ja valitse Valmis.
  16. Odota hetki - uuden postilaatikon tietojen päivitys kestää muutaman minuutin.

Apple-puhelimet ja tabletit

Tilin poistaminen ja uudelleenluominen:

1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse tämän jälkeen Posti, yhteystiedot ja kalenterit.
  3. Valitse tileistä Exchange-tili.
  4. Valitse Poista tili ja vahvista tilin poisto.
  5. Valitse Lisää tili.
  6. Valitse Exchange.
  7. Syötä TAMKin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (halutessasi voit myös muuttaa kuvausta) ja valitse oikeasta yläreunasta Seuraava.
  8. Syötä palvelin-kenttään outlook.office365.com, syötä domain-kenttään tamk sekä tunnus-kenttään TAMKin sähköpostiosoitteesi.
  9. Valitse oikeasta yläreunasta Tallenna.
  10. Odota hetki - uuden postilaatikon tietojen päivitys kestää muutaman minuutin.