Puhelimet

Yleisiä ohjeita

TAMKin puhelinliittymä on tarkoitettu työasioiden hoitoon. Myös yksityispuheluiden soittaminen on mahdollista 151-palvelun kautta. TAMKin liittymistä ei voi soittaa viihde- tai ajanvietepalveluihin.

Tietoturva

Matkapuhelimet ja älypuhelimet ovat monipuolisia laitteita, joiden tietoturvasta on pidettävä huolta. Ole huolellinen matkapuhelimesi langattomien tekniikoiden kanssa, mm. sulje Bluetooth-valmius kun et tarvitse sitä. Perehdy puhelimesi suoja-asetuksiin lukemalla matkapuhelimen käyttöohje.

Matkapuhelimen käyttäjän tietoturvaohje

Puhelimen käyttö ulkomailla

Matkapuhelinta voi käyttää työmatkalla ulkomailla. Puhelimen käyttö edellyttää kuitenkin tarkkaavaisuutta datan käytössä ja siihen liittyvissä puhelimen asetuksissa. Datayhteys otetaan käyttöön vain tarvittaessa ja asetus koskee puhelimen kaikkia dataa käyttäviä palveluita: sähköpostia, internet-selainta ja navigaattoria. Suomessa käytössä olevat kiinteähintaiset datapaketit eivät ole käytettävissä ulkomailla vaan hinnoittelussa sovelletaan paikallisia dataliikenteen määrään perustuvia hinnastoja.

Työpuhelimen käyttö ulkomailla

Telian hinnasto ulkomaille, kohdasta Muut liittymät

Yksityispuhelut ja tekstiviestit

TAMKin kaikkiin matkapuhelinliittymiin sisältyy mahdollisuus 151-yksityispuheluihin ja tekstiviesteihin.
Työpuhelinta voi käyttää henkilökohtaiseen viestintään, kun lisää numeron eteen 151. Lasku yksityispuheluista toimitetaan sähköpostilla käyttäjän TAMK-sähköpostiosoitteeseen. Yksityispuhelut laskutetaan toteutuneen liikenteen mukaan, 151-palvelun käyttöön ei sisälly avaus- tai kuukausimaksua. TAMKin käytännön mukaan 151-sopimus edellytetään kaikilta TAMKin matkapuhelinliittymien käyttäjiltä joilla ei ole työsopimuksessa sovittua puhelinetua.

151-sopimuksen hyväksymislomake