Poissaolotiedote

Voit ottaa tiedotteen käyttöön joko heti tai ajastetusti tietystä päivästä alkaen tai halutulla aikavälillä. Valitse lomatiedote loman ajaksi ja poissaolotiedote muun poissaolon ajaksi. Kun sinulle soitetaan tiedotteen ollessa käytössä, soittaja saa valita, ohjataanko hänet ennalta määräämääsi numeroon, vastaajaasi vai joka tapauksessa sinulle.

Poissaolotiedotetta pystyt hallitsemaan Telian Omat Sivut palvelusta osoitteesta: https://www.telia.fi/yrityksille/kirjaudu

Käyttäjätunnus palveluun on oma puhelinnumerosi ja ensimmäistä kertaa käyttäessäsi saat salasanan lähettämällä tekstiviestin SALASANA numeroon 15400.

Poissaolotiedote löytyy Omat sivut-palvelun liittymän lisäpalveluista "Käytössäsi nyt" –kohdasta.

Sisältövastuu

Antti Salo