Osa ohjelmista on kaikkien käytettävissä ja osa on sidottu opintoihin. Kurssien opettajat antavat tarkempia tietoja ohjelmista, joita voidaan asentaa omalle tietokoneelle.

Jos listalta puuttuu ohjelmia tai linkki ei toimi, niin ilmoita siitä  helpdesk@tamk.fi

Henkilökunnalla on mahdollisuus tilata Microsoftin tuotteita henkilökuntahintaan.

Microsoft -tuotteita henkilökuntahintaan

Henkilökunnalla on mahdollisuus hankkia ohjelmistoja henkilökuntahintaan Microsoftin verkkokaupasta
http://tamk.onthehub.com

Miten menetellään?

1. Verkkokauppaan kirjaudutaan omalla TAMK-käyttäjätunnuksella.
  2. Kaupasta valitaan haluttu tuote tai tuotteet ja annetaan omat tilaustiedot.
  3. Tilaus maksetaan luottokortilla.
  4. Tilattu tuote/tuotteet ladataan verkkokaupasta esim. muistitikulle tai suoraan kotikoneelle.
  5. Ohjelma asennetaan omalle koneelle.