Osa ohjelmista on kaikkien käytettävissä ja osa on sidottu opintoihin. Kurssien opettajat antavat tarkempia tietoja ohjelmista, joita voidaan asentaa omalle tietokoneelle.

Jos listalta puuttuu ohjelmia tai linkki ei toimi, niin ilmoita siitä  helpdesk@tamk.fi

Päätoimisella henkilökunnalla on mahdollisuus ladata ja asentaa Microsoft Office -ohjelmisto omalle laitteelle maksutta. Lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus tilata joitain Microsoftin tuotteita henkilökuntahintaan.

Ohjelmisto / Software
Lisätietoa / More Information
30 päivän trial-versio / Free trial 30 days
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Opiskelijat/opettajat Yhden vuoden ilmainen lisenssi / Students & Teachers You are entitled to a free personal license, valid one year (renewable), for use at home or on a personal machine.
vaatimuksena Adobe After Effects / requires Adobe After Effects
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
ArcGIS Pro 2.1
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\ArcGIS) / TAMK’s local network Drive
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Aromi
Osoite: https://aromi.cgisaas.fi/Aromi/fi-FI/TAMK/_/Default.aspx / Address: https://aromi.cgisaas.fi/Aromi/fi-FI/TAMK/_/Default.aspx
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
vaatimuksena Adobe InDesign / requires Adobe InDesign
Rekisteröityminen TAMKin sähköpostiosoitteella / Registration with TAMK email address
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required

Fennoa
Selainkäyttöinen / www.fennoa.com

Ilmainen 6kk opiskelija versio saatavilla / Free 6-Month Evaluation of LabVIEW Student Edition for at-home learning
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Talotekniikan opetuksessa opintotodistukset toimitetaan keskitetysti, muuten joutuu toimittamaan itse.
Talotekniikan opetuksessa opintotodistukset toimitetaan keskitetysti.

Matlab R2018a
opiskelijat: täytä e-lomake/student: fill e-form, https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/23237/lomake.html  / henkilökunta: ota yhteyttä/staff: contact, helpdesk@tamk.fi
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Kirjaudutaan TAMKin käyttäjätunnuksella / Login with TAMK account

Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer
Kirjaudutaan TAMKin käyttäjätunnuksella / Login with TAMK account
Puuvirta
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\Puuvirta) / TAMK’s local network Drive

Ris
Käyttäjätunnus opettajalta / User name from the lecturer

30 päivän kokeiluversio / 30-day trial
30 päivän kokeiluversio / 30-day trial

Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Tixel 10
TAMK-lähiverkon levy (X:\software\Tixel) / TAMK’s local network Drive
Tocoman Aikataulu 3.2
IT-tuesta saatavilla lisenssikoodi / License code is available from Helpdesk
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
Kirjaudutaan TAMKin käyttäjätunnuksella / Login with TAMK account
Vaatii rekisteröitymisen / Registration required
45 pv kokeiluversio / 45 day trial version

Microsoft -tuotteita henkilökuntahintaan

Päätoimisella henkilökunnalla on mahdollisuus ladata ja asentaa Microsoft Office-ohjelmisto omalle laitteelle maksutta.

Lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus hankkia ohjelmistoja henkilökuntahintaan Microsoftin verkkokaupasta
http://tamk.onthehub.com

Miten menetellään?

1. Verkkokauppaan kirjaudutaan omalla TAMK-käyttäjätunnuksella.
  2. Kaupasta valitaan haluttu tuote tai tuotteet ja annetaan omat tilaustiedot.
  3. Tilaus maksetaan luottokortilla.
  4. Tilattu tuote/tuotteet ladataan verkkokaupasta esim. muistitikulle tai suoraan kotikoneelle.
  5. Ohjelma asennetaan omalle koneelle.