Office ProPlus

TAMKin tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijalla tai päätoimisella henkilökuntaan kuuluvalla on mahdollisuus Office ProPlus -ohjelmapaketin käyttöön ilmaiseksi viidelle laitteelle. Office ProPlus kuuluu valmistajan tarjoamaan oppilaitossopimuksen lisäetuihin.

Paketti sisältää Microsoftin toimisto-ohjelmat:

• Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Skype
  • OneNote
  • Publisher
  • Access

Office-sovellusten lataaminen

Lataa paketti osoitteesta officeproplus.tamk.fi

ja kirjaudu sivulle TAMKin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Huomioi, että ohjelmistopakettia asennettaessa käytössä on oltava Internetyhteys. Asennuksen aikana ladataan paljon materiaalia verkosta. Hitaalla verkkoyhteydellä asennus voi kestää useamman tunnin. Varaa riittävästi aikaa ja varmista, että kannettava koneesi on liitetty sähköverkkoon.

Office ProPlus asennusohje

Office ProPlus asennusohje Mac

Mobiililaitteille

Windows Phone 8, iPadin, iPhonen ja Android-laitteiden Officen voi aktivoida TAMKin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Hae haluamasi Office-sovellukset laitevalmistajan kauppapaikasta. Lisätietoja sovelluksista http://sovellus.info

TAMKin henkilökunnalla virallisena työpuhelimena käytössä oleville Nokia Lumia ja Samsung -puhelimille ei tarvitse tehdä mitään, koska Office-sovellukset ovat nihin jo valmiiksi asennettuna. Tämä Office-asennus ei myöskään kuluta käytössä olevia asennuslisenssejä.

Kuinka kauan voi käyttää Office ProPlussaa?

• Office ProPlus on käytettävissä opiskelijan opinto-oikeuden ja henkilökunnan työsopimuksen voimassaolon ajan.
  • Tietokoneen, johon Office ProPlus on asennettu, pitää olla yhteydessä internetiin, sillä Office ProPlus tarkastaa käyttöoikeuden automaattisesti 30 päivän välein.
  • Käyttöoikeuden päätyttyä Office siirtyy rajoitettuun tilaan, jolloin vain tiedoston lukeminen ja tulostaminen onnistuu.

Asennusten hallinta

Office ProPlus voidaan asentaa enintään käyttäjän viidelle laitteelle. Käyttäjä voi hallita asennuksiaan (poistaa asennuksia) osoitteessa https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx

Tuki

Latauspalvelun tarjoaa ja sitä ylläpitää Microsoft. Omalle koneelle asennetun Office ProPlus -ohjelmapaketin tuki on Microsoftin tukisivujen kautta.

Office-tuki

Microsoft tuotetuki