Office 365 Teaching Material

Palvelu on tarkoitettu TAMKin henkilökunnan opetusmateriaalin jakamiseen opiskelijoille. Tiedostoja voidaan jakaa myös TAMKin ulkopuolisten tahojen kanssa (esimerkiksi vierailevat luennoitsijat tai muissa korkeakouluissa opiskelevat henkilöt).

Opettajat voivat tallentaa, jakaa ja ylläpitää opetusmateriaaliaan sivustolla. Materiaalien lukuoikeudet ovat kaikilla TAMKilaisilla. Muita oikeuksia voidaan antaa tarpeen mukaan TAMKilaisille sekä ulkopuolisille tahoille.

Tilaaminen

Sivusto tilataan palvelun etusivulla olevasta painikkeesta (käytä Firefox- tai Chrome-selainta). Sivuston luonti kesää hetken, joten odota kunnes saat ilmoituksen "Site is now created". Jos olet jo tilannut itsellesi sivuston, painike (My Teaching site) vie sinut omalle sivustollesi. Sivuston osoite on muotoa https://tamk.sharepoint.com/sites/teaching/etunimi.sukunimi

Huomioitavaa

• Sivusto sulkeutuu 6 kuukauden kuluttua sivuston ylläpitäjän käyttäjätunnuksen sulkeutumisesta.
  • Palvelussa olevien tiedostojen käsittelyssä ja säilytyksessä pitää huomioida TAMKin pilvipalveluiden käyttösäännöt.
  • Poistettujen tiedostojen tai sivujen palauttaminen on mahdollista roskakorista 90 päivää. Tämän jälkeen poistettujen tiedostojen tai sivujen palauttaminen ei ole mahdollista.
  • Sivuston ylläpitäjä on velvollinen siirtämään sivuston tiedot ja tiedostot, tai ottamaan ne talteen, jos palvelu lopetetaan tai tietohallinto osoittaa uuden sijainnin.
  • Sivuston ylläpitäjä ylläpitää käyttäjien oikeuksia.
  • Palvelussa olevia tiedostoja ei voi salata.

Linkit

Palvelun osoite

teaching.tamk.fi