Lainalaitteet

Lainalaitteita helpdeskistä

Helpdeskistä on lainattavissa läppäreitä ja tabletteja lyhytaikaisiin käyttötarpeisiin. Opiskelijoille laitteita lainataan päiväksi ja henkilökunnalle käyttötarpeen mukaan, esimerkiksi viikon työmatkalle. Laina-ajat on tarkoituksella määritelty lyhyiksi, jotta laitteita voidaan tarjota mahdollisimman monelle.

Tablet –tietokoneita päivälainaan

Opiskelijoilla on mahdollisuus lainata tabletteja päivälainaan.
Henkilökunta voi lainata yksittäisiä tabletteja 1-7 päiväksi.

iPad-luokat

Henkilökunnalla on mahdollisuus lainata viiden tabletin laitenippuja projektimaiseen opetukseen viikoksi kerrallaan.

Tablet –tietokoneita henkilökunnalle projekteihin tai kehityshankkeisiin

Henkilökunnalla on mahdollisuus lainata tabletti työkaluksi kehitystehtävään tai projektiin enintään neljän kuukauden määräajaksi.

Työkykyä ylläpitävät lainalaitteet

Äänenvahvistimet

Muut lainattavat laitteet:

• kannettavat tietokoneet
  • videokamerat
  • sanelimet
  • neuvottelumikrofonit
  • langaton modeemi
  • diaesityksien ohjaimet
  • HDMI-sovittimet (HDMI-sovittimet lainattavissa myös kirjaston asiakaspalvelusta)

Laitteiden lainaaminen tapahtuu IT-tuen palvelupisteeltä (B1-44)

• Lainaaminen edellyttää IT-laitteen lainaussopimuksen allekirjoittamista
  • Opiskelijoille laitteiden laina-aika on yksi päivä (videokamerat ja sanelimet 7 vrk)
  • Laitteita ei voi varata ennakkoon
  • Laitteen palautuksen yhteydessä IT-tuki tarkistaa laitteen kunnon sekä nollaa asetukset (iPadit ja sanelimet)
  • Laitelainoja uusitaan vain käymällä laitteen kanssa palvelupisteellä