TAMKin opiskelijoilla ja henkilökuntaan kuuluvilla on käytössään henkilökohtainen kotihakemisto. Kotihakemistojen sisältö on varmuuskopioinnin piirissä. Yhteys kotihakemistoon muodostetaan automaattisesti kirjauduttaessa koulun tietokoneille. Hakemisto näkyy kaikille käyttäjille U-levynä, missä verkkolevyn osoite on muotoa \\tamk.ad\home\käyttäjätunnus.

Levytila

• opiskelijat: 500 Mt
  • henkilökunta: 2 Gt

Kotihakemiston levytilan käytön näkee U-asemakirjaimen alapuolella tiedostoselaimessa Computer- (Windows 7) tai This PC (Windows 10) -näkymässä.

Kotihakemiston käyttö SSH:lla

Windows-verkkojaon lisäksi kotihakemiston käyttö on mahdollista myös SSH:lla. Lue lisätietoja shell-palvelimen ohjeesta.

Kotihakemisto intrassa

Kotihakemistoon tarjotaan pääsy myös intrasivuston kautta. Löydät 'Omat tiedostot ja verkkolevyt' -toiminnon etusivun oikean ylänurkan oikopolkujen työkalut-valikosta.