Etäkäyttö (Citrix)

Voit käyttää omalta laitteeltasi TAMKin lähiverkkon palveluita.

Palvelun kautta voit hyödyntää mm.

• Kotihakemistoasi
  • Projektikansioita
  • Opetusmateriaaleja
  • Opettajille mahdollisuus WInha-Wiivin käyttöön

Citrixin käyttö edellyttää asiakasohjelman asentamista: Windows ja Mac OS X -tietokoneille tarkoitetun Citrix Receiver-asiakasohjelman voi asentaa et.tamk.fi kautta. Muille päätelaitteille ja käyttöjärjestelmille sopivan Receiver-version voi ladata Citrixin lataussivustolta tai mobiililaitteilla suoraan valmistajan omasta sovelluskaupasta.

Linkit

Verkko-osoite

Citrix

Ohjeet

Citrix-käyttöohje (Windows7)