Adobe Connect -verkkokokouspalvelu

Mikä?

• verkkokokouspalvelu
  • video- ja äänivälitteinen viestintä verkon ylitse
  • chat ominaisuus
  • mahdollisuus jakaa tietokoneen ruutua
  • tiedostojen esitys ja jakaminen (mm. PPTX, PDF, JPEG, PNG, MP3 ja Flash)
  • selain ja sovelluspohjainen palvelu
  • käyttö onnistuu tietokoneen selaimella

Mihin?

• verkkokokoukset
  • verkkoneuvottelut
  • etäluennot
  • webinaari
  • livetilanne & suoratoisto
  • luentotallenteet
  • ruudunkaappaus
  • tarkoitettu 1-100 hengen ryhmille, suositellaan kuitenkin pienille 5-20 hengen ryhmille.

Adobe Connect on käytettävissä osoitteessa: http://connect.funet.fi.

Verkkokokoukseen osallistuminen

Adobe Connect -verkkokokoukseen tai luentoon osallistumista varten tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden, mikrofonin + kaiuttimet (tai kuulokemikrofonin), selaimen flash-laajennuksen ja tarpeen mukaan web-kameran. Riippuen kokouksen osallistujamäärästä, voi kokoukseen osallistua omalta tietokoneelta tai TAMKin ääni- ja videolaitteilla varustetuissa tiloissa.

Lue lisää osallistumistavoista http://helpdesk.tamk.fi/adobe-connect-verkkokokoukseen-osallistuminen

Lisätietoa

Adobe Connectin ohjeita pääset lukemaan sivun oikeasta reunasta.

Linkit

Verkko-osoite

http://connect.funet.fi

Sisältövastuu

Floworks