Mobiilitulostaminen - pikaohje

Suositeltu tapa

Lataa tiedosto tulostettavaksi osoitteessa webprint.tampere3.fi

1. Kirjaudu sisään TAMK -käyttäjätunnuksellasi.
  2. Hae Browse-painikkeella tiedosto, jonka haluat tulostaa.
  3. Kun tiedosto on tulostunut, saat siitä ilmoituksen ja työn Status on Printed.  (Tämä tarkoittaa, että työ on tulostettu SecurePrint-jonoon odottamaan vapauttamista.)
  4. Nouda työ haluamaltasi TAMKin monitoimilaitteelta

Tarkempi ohje tulostamiseen löytyy tästä linkistä.

Vaihtoehtoinen tapa:

1. Käytä tulostettavan liitetiedoston lähettämiseen omaa TAMK-sähköpostiosoitettasi
  2. Lähetä liitetiedosto osoitteeseen webprint@tampere3.fi
  3. Lähetettävään postiin ei tarvitse laittaa otsikkoa tai kirjoittaa saatetekstejä
  4. Nouda työ haluamaltasi TAMKin monitoimilaitteelta

Veloitus samaan tapaan kuin TAMKin koneilta tulostettaessa

• Mobiilitulosteen veloitus perustuu TAMK-sähköpostiosoitteesi käyttöön.
  • Värillisiä ja mustavalkoisia sivuja tekevillä laitteilla veloitus tehdään tehtyjen sivujen mukaan. Sama tulostustyö voi sisältää sekä mustavalkoisina että värisivuina laskutettavia osia.

Tuetut tiedostotyypit

• Microsoft Office: doc, docx, xls, xlsx, ppt ja pptx
  • OpenOffice: odt, ods ja odp
  • Muut: pdf, html, htm, gif, png, jpg, rtf ja txt

Rajoituksia

• Kaikki tiedostotyypit eivät ole tuettuja.
  • Tulosteen asetuksia ei voi itse muuttaa.
  • Toimii vain henkilökohtaisilla tulostustileillä.