Mobiilitulostaminen - pikaohje

1. Käytä tulostettavan liitetiedoston lähettämiseen omaa TAMK-sähköpostiosoitettasi
  2. Lähetä liitetiedosto osoitteeseen webprint@tampere3.fi
  3. Lähetettävään postiin ei tarvitse laittaa otsikkoa tai kirjoittaa saatetekstejä
  4. Nouda työ haluamaltasi TAMKin monitoimilaitteelta

Veloitus samaan tapaan kuin TAMKin koneilta tulostettaessa

• Mobiilitulosteen veloitus perustuu TAMK-sähköpostiosoitteesi käyttöön.
  • Värillisiä ja mustavalkoisia sivuja tekevillä laitteilla veloitus tehdään tehtyjen sivujen mukaan. Sama tulostustyö voi sisältää sekä mustavalkoisina että värisivuina laskutettavia osia.

Tuetut tiedostotyypit

• Microsoft Office: doc, docx, xls, xlsx, ppt ja pptx
  • OpenOffice: odt, ods ja odp
  • Muut: pdf, html, htm, gif, png, jpg, rtf ja txt

Rajoituksia

• Kaikki tiedostotyypit eivät ole tuettuja.
  • Tulosteen asetuksia ei voi itse muuttaa.
  • Toimii vain henkilökohtaisilla tulostustileillä.